Termékek Menü

GEOFLEX BLACK FRIDAY 2023

GEOFLEX BLACK FRIDAY 2023

Black Friday Akció a Geoflex Hungary-nál: Kihagyhatatlan Kedvezmények várják Önt!

Dátum: 2023. november 24.

Az év egyik legizgalmasabb vásárlási napja, a Black Friday, elérkezett a Geoflex Hungary-hoz is, és káprázatos ajánlatokkal készülünk minden ügyfelünknek. Csak egy napig, november 24-én, élvezze a lenyűgöző kedvezményeket, és szerezzen be minőségi termékeket kiváló áron!

30-40% KEDVEZMÉNY MINDEN RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKÜNKRE!

Örvendeztesse meg magát a kiváló minőségű termékekkel és vásároljon most akár 40% kedvezménnyel! Válogasson széles választékunkból, és találja meg a szükséges eszközöket a legjobb áron.

ELŐRENDELHETŐ TERMÉKEINK IS 30% KEDVEZMÉNNYEL!

Ha választása nem elérhető raktárkészletről, ne csüggedjen! Az előrendelhető termékeket is most megvásárolhatja 30% kedvezménnyel. Így biztosan a kezében tarthatja a kívánt eszközt, és még spórolhat is!

BIZONYOS TERMÉKEK 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Néhány különleges termékünk most különleges áron elérhető! Ne hagyja ki a 50% kedvezményt kínáló termékeket, és lépjen fel a következő szintre a Geoflex minőségi eszközeivel.

REGISZTRÁLJON ÉS NYERJEN!

Azok között, akik regisztrálnak a Black Friday-re és vásárolnak, egy különleges lehetőséget kínálunk. Minden vásárlás és regisztráció esetén részt vesznek egy sorsoláson, ahol egy szerencsés ügyfelünk egy 50 000 Ft-os vásárlási utalványt nyerhet! Ne hagyja ki ezt az extra lehetőséget!

Megjegyzés: A fenti kedvezmények csak a november 24-én leadott és kifizetett rendelésekre vonatkoznak, így ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Csak egy napig érvényesek, tehát legyen résen és szerezze be eszközeit a Geoflex Hungary Black Friday Akciójában!